Camino Real
 

 

 
Vuonna 1879 perustettu Viña Camino Real on tuottanut oman viinitilansa rypäleistä valmistettua viiniä yli vuosisadan ajan. Perheyritys on tänä päivänä osakeyhtiön omistuksessa. Osakkeista 70 % kuuluu yrittäjä Roberto de Andracalle, joka on investoinut viininvalmistusteknologiaan ja soveltanut vahvaa visiotaan, sitoumustaan ja omistautumistaan viinin laatuun.

Sijainti


Viinitarha

Camino Real omistaa 120 hehtaaria viinitarhoja, joista 90 %:a käytetään tänä päivänä viininviljelyyn. Viinitarhat sijaitsevat leveyspiirien 33º ja 34º välissä Andien kaakkoispuolella Keski-Chilessä. Siellä ilmasto tarjoaa ihanteellisen kontrastin lämpimien päivien ja viileiden öiden välillä terveellisten ja korkealaatuisten rypäleiden tuotantoon. Sademäärä keskittyy talveen, kesä- ja elokuuhun.


Noin 37 % viiniköynnöksistä on 20–30-vuotiaita, 15 % 6–19-vuotiaita ja loput ovat alle 6 vuotta vanhoja. Cabernet Sauvignon on tilan tärkein rypäle. Camino Real käyttää vain oman tilansa rypäleitä viinin valmistukseen.

Carmenere, ”kadotettu ja uudelleenlöydetty rypälelajike”

Carmenère tuotiin Chileen Bordeaux’sta jo vuonna 1850. 1990-luvun alussa asiantuntijat huomasivat tarkkojen tutkimusten perusteella, että useilla Merlot -viljelmillä kasvoikin kahta lajiketta: Carmenerèa ja Merlot’ta. Camino Real tuottaa erittäin laadukasta ja samettisen pehmeää viiniä Carmenèresta. Viinit ovat väriltään tummempia ja rakenteeltaan täyteläisempiä kuin Merlot -viinit. Niiden aromien joukosta löytyy kasviperäisyyttä ja mausteita. 

 

 
 
Syksyn riistoille!Tuottajat | Esittely | Ravintolavalikoima | Yrityksille | Yhteystiedot | 
© 2008-2011 Payumar S.A. Oy
50882